Over CoFra

U kunt bij CoFra terecht voor goede kwaliteit bedrukte pennen, stickers, tassen, petten en mutsen, mokken, aanstekers, pepermunt, magneten en wat u maar kunt verzinnen of nodig heeft. Bijna alles is te bedrukken en kunnen wij u leveren.

Kwaliteit en service staat bij ons op nummer 1. We komen van te voren bij u langs om uw wensen te inventariseren. Tijdens deze afspraak brengen wij al diverse voorbeelden voor u mee, zodat u de producten zelf kunt zien en eventueel ook even uit kunt proberen.

We bezorgen nagenoeg alle bestellingen zelf bij u als klant, u kunt dus direct controleren of uw artikelen naar wens zijn.

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde bedrijven zoals Toppoint en Peekay, waardoor wij een ruim assortiment en een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Samen met u gaan we op zoek naar een product dat precies aansluit aan uw wensen.


Wilt u een bestelling plaatsen of een vraag stellen? Als u het contactformulier hieronder invult nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard mag u ons ook rechtstreeks bellen of een e-mail sturen.

06 – 5329 1812

Hoe vroeg of laat het ook was, als iemand me belde, ging ik op pad.Cock Francke

Over Cock Francke

Al 50 jaar woont Cock Francke in de Noordoostpolder, met zijn ouders verhuisde hij vanuit de Beemster naar een boerderij in de Noordoostpolder. Hij heeft de polder zien groeien, er kwamen nieuwe bewoners, nieuwe ondernemers, nieuwe mogelijkheden. De polder is echt zijn thuis en hij is goed bekend met de vele bedrijven die de polder tegenwoordig kent. In zijn witte bestelwagen doorkruist hij bijna dagelijks de hele polder en ook het gebied daarbuiten.

Cock was voorheen vooral bekend in de Noordoostpolder als het Snackboertje, en later als de IJsvogel, waarmee hij diepvriesproducten verkocht langs de deur. Ook in die tijd was service en klantvriendelijkheid al heel belangrijk voor Cock. “Hoe vroeg of laat het ook was, als iemand me belde, ging ik op pad”, aldus Cock.