De beste pen

CoFranieuws, Pennen, ToppointLeave a Comment

Mag ik u even voorstellen aan onze favoriete pen?

Dit is mijn favoriete pen, de pen die ik iedereen aan kan raden. Hij schrijft lekker, heeft een prettige grip, een goede inktpatroon, maar daarnaast is het gewoon een degelijke en betaalbare pen.

Op mijn bureau stond voorheen altijd een pot vol verschillende pennen, in allerlei kleuren en maten. Maar iedere keer pakte ik weer diezelfde pen, gewoon omdat die nu eenmaal het lekkerst schreef.

Ik nam hem overal mee naar toe en vond het best vervelend als ik ergens was waar is veel moest schrijven, maar ik mijn pen vergeten was. Op tafel liggen meestal wel pennen, maar de kwaliteit en het schrijfcomfort van zo’n goedkope pen houdt meestal niet over. Of nog erger; ik nam de pen mee naar een bijeenkomst en aan het eind van de dag kwam ik tot de ontdekking dat de pen op miraculeuze wijze verdwenen was. Die kreeg ik dus niet meer terug. Herkenbaar?

Voor mij was de oplossing binnen handbereik! Op mijn bureau staat nu namelijk een pot vol, met alleen nog diezelfde fijne pennen. En waar ik ook heen ga, ik heb steevast zo’n pen in mijn borstzak, jaszak, tas of auto liggen. Raak ik er eens een kwijt of heeft iemand mijn pen per abuis in zijn of haar eigen zak gestoken? Geen probleem, ik pak gewoon een nieuwe en schrijf net zo lekker verder.

Mijn favoriete pen is geen zware, metalen, blinkende of luxe pen. Het is er gewoon een van plastic met een fijne grip en een goede inktpatroon.

Uiteraard is mijn favoriete pen bij ons verkrijgbaar. Het is de pen die hier op de foto staat. Het is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren en te bedrukken met uw eigen naam, bedrijfsnaam of logo. U kunt kiezen uit een pen met een gewoon, plastic drukpuntje of de iets luxere versie met gekleurd tabletpuntje.

De pen met gewone drukpunt is de balpen Cosmo Stylus Grip, verkrijgbaar in Hardcolour (87622), transparant (87626) en combi (87628), terug te vinden op: pagina 85 in het Toppoint Magazine.

De pen met het gekleurde tabletpuntje is de balpen Cosmo Stylus Grip (87695) en staat op: Pagina 99 in het Toppoint magazine.

Wilt u meer informatie over deze of een andere pen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem gerust eens contact met mij op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.